با سلام. ببخشید من به دلیل کیست تخمدان و بی نظمی پریودم از ۵ پریود که الان ۹ روز هست قرص دیان مصرف میکنم و چون به دلیل بیماری دیگه مجبور شدم آنتی بیوتیک مصرف کنم اثرشو از بین برده دوباره پریودم شروع شد میخواستم بپرسم آیا باقیمانده قرص رو باز ادامه بدم یا صبر کنم پریودم تموم شه؟؟؟؟

دکتر نرگس علیان :

سلام خانم انتی بیوتیک که با این قرص مصرف کتید ربطی به پریود نداره مراجعه کتیدنیاز به یه چکاپ هست [1396-11-22]

پاسخ سوال پزشکیکیست تخمدان قاعدگی

آدرس مطب : اصفهان خیابان توحید چهاراه شریعتی مجتمع ماکان ۳ طبقه اول واحد ۱
تلفن : 36242752 - 031

چطور یک برنامه کاهش وزن برای خود طراحی کنیم ؟ قسمت دوم

راه های درمان کک و مک

آیا همه بیماران هیدروسلی از خدمت سربازی معاف خواهند شد؟

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

آرتروز مفاصل چیست؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

مزوتراپی زیر چشم چیست و چگونه انجام میشود؟

سیاتیک چیست و چه علائمی دارد؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

کوچک بودن سایز آمبریو یعنی چه؟

آشنایی با ساختار سینه زنان

خطرات احتمالی بعد از ماموپلاستی