سلام.من قرص لونژیل مصرف کردم و بعد پنج روز پریود شدم و بعد حدود بیست روز بعد دوباره پریود شدم اما با درد شدید.ب نظر شما دیگه نگران حاملگی احتمالی نباشم؟آخه حس میکنم شکمم یکم پف داره.ممنون میشم اگه جواب بدین

دکتر نرگس علیان :

احساس ورم برا قرص اورژانسی هست که مصرف کردید ویاعث نامنظم شدن پریود میشه [1396-12-15]

پاسخ سوال پزشکیقاعدگی درد بارداری

آدرس مطب : اصفهان خیابان توحید چهاراه شریعتی مجتمع ماکان ۳ طبقه اول واحد ۱
تلفن : 36242752 - 031

تزریق چربی صورت

علائم و نشانه های درد کف پا

هر آنچه درباره ی پی آر پی مو باید بدانید

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

هایپرپرولاکتینمی یا پرولاکتین بالا چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

رقابت جوانسازی پوست با هایفو و جراحی لیفت

تغذیه و طب مکمل در سنگ کلیه

کاربردها و مزایای تزریق فیلر هیالورونیک اسید در جوانسازی

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]