سلام وقتتون بخیر خانم28 ساله هستم ودر هفته سیزده بارداریم،به این علت که در گذشته سه سقط داشتم دکتر برای من هر روز یک عدد اسپرین و انو کساپارین وشیاف پروژسترون تجویز کردن،باتوجه به اینکه علت سقطهای من وجود سپتوم بود که با لاپاراسکپی خارج شد ومن مشکل فشار خون ندارم ایا نیاز هست این دارو ها را مصرف کنم؟وتا کی باید مصرف دارو را ادامه دهم؟قطع مصرف این دارو ها ممکن است برای جنین مضر باشد؟چون وقتی دکتر گفتن مصرف شیاف رو قطع کنم دچار لک بینی شدم وبا خراش کوچک روی بدنم مدتی طول میکشد خونش بند بیاید

دکتر نرگس علیان :

سلام خانم هیچ ضرری نداره حتما وباید استفاده کتید [1397-01-06]

پاسخ سوال پزشکیسقط فشار خون دارو

آدرس مطب : اصفهان خیابان توحید چهاراه شریعتی مجتمع ماکان ۳ طبقه اول واحد ۱
تلفن : 36242752 - 031

نقش تغذیه در سلامت چشم و بینایی - بخش دوم

دکتر حیدر سیاتیری [ فلو شيپ تخصصي قرنيه سگمان قدامي ]

بیماری لیکن پلان چیست و چه علائمی دارد؟

باریم انما یا عکس رنگی روده چگونه انجام میشود؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

بهترین سن برای عمل بلفاروپلاستی

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

چربی سوزی با مواد ساده ی غذایی

درمان گیاهی سینوزیت

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

دلایل شایع و نادر کمردرد

نکاتی که قبل از پیوند مو باید رعایت کرد

دکتر خلیل فارسی نژاد [ متخصص پوست و مو ]