سلام خانم دکتر من الان در هفته هشتم بارداری هستم تقریبا از ده روز پیش لکه بینی داشتم اول قرمز بودن بعد قهویی بعد سیاه.سه روز پیش خونریزی خفیف شرو شده مثل پریودم امروز دفع لخته خون سیاه دارم زیادن.ایا این نشانه سقط جنین است؟با تشکر

دکتر نرگس علیان :

سلام احتمال سقط هست ولی زیرنظر دکتر بااشید مشکل رفع میشه بادارو [1397-02-25]

پاسخ سوال پزشکیبارداری بینی خونریزی

آدرس مطب : اصفهان خیابان توحید چهاراه شریعتی مجتمع ماکان ۳ طبقه اول واحد ۱
تلفن : 36242752 - 031

کاردرمانی در منزل برای کودکان و بزرگسالان

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

درمان زانو درد با فیزیوتراپی

اصول تناسب و زیبایی در بینی

دکتر بهنام خرمی [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

عشق حقیقی چیست ؟

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

قرارگیری صحیح وضعیت های مختلف در بارداری-بخش اول

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

چگونگی انجام پرتونگاری پانورامیک

کم خوني فقر آهن

نقش تغذیه بانوان در ناباروری

سیکل رویش مو