باسلام خدمت خانم دکتر عزیز خانم دکتر من 34 سالمه و آخرین باری که پاپ اسمیر دادم آسکوس بود کولپوسکوپی شدم ولی بیوپسی نشدم ولی کولپوسکوپی نرمال بود 6 ماه بعد مجدد پاپ اسمیر دادم باز هم آسکوس بود این دفعه علاوه بر کولپوسکوپی بیوپسی هم شدم که نتیجه کولپوسکوپی التهاب را نشون داد ونتیجه بیوپسی هم خدارو شکر چیزی نشون نداد میخواستم ببین آیا جای نگرانی برام هست بااین شرحی که براتون نوشتم وچه چیزی باعث میشه که پاپ آسکوس میشه و پاپ بعدی که 6 ما دیگه باید بدهم نیاز هست که ویروس اچ پی وی شناسایی بشه؟؟

دکتر نرگس علیان :

با سلام تست hpv انجام بدهید اگر منفی بود دیگه مشکلی نیست [1397-04-18]

پاسخ سوال پزشکیشکر ویروس

آدرس مطب : اصفهان خیابان توحید چهاراه شریعتی مجتمع ماکان ۳ طبقه اول واحد ۱
تلفن : 36242752 - 031

درمان یبوست در بارداری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

کبد چرب

نمونه برداری پستان چیست و چطور انجام می شود؟

مکمل های پروتئینی و انواع آن

مثانه عصبی یا نورولوژیک چیست؟

مهمترین نکات کاشت موی طبیعی

چند روز بعد از بوتاکس میشود حمام رفت؟