با سلام و خسته نباشید من دوتا سقط داشتم یکی چهارماه پیش یکی سه روز پیش اولی قلبش تشکیل شد اما هفته هفتم سقط شد و دومی پوچ بود و هفته هفتم سقط شد میخواستم ببینم حالا باید چکارکنم ازمایشهای سقط مکرر و هزینه هاش چطوریه مشکلم چطوری برطرف میشه چون میخوام واسه باردار شدن از الان پیگیری کنم تا دیگه اتفاق نیفته تا دیر نشده چون الان پیشتر از این که بعد از دوبار سقط از نظر جسمی حالم بد باشی از لحاظ روحی واقعا حالم خوب نیست

دکتر نرگس علیان :

با سلام انجام آزمايشات و سونوگرافي لازم هست همچنين نياز به آزمايش اسپرم همسرتان ميباشد و قبل إز اقدام به بارداري بايد تحت نظر باشيد [1397-04-18]

پاسخ سوال پزشکیسقط بارداری

آدرس مطب : اصفهان خیابان توحید چهاراه شریعتی مجتمع ماکان ۳ طبقه اول واحد ۱
تلفن : 36242752 - 031

عمل لیزیک چشم آستیگمات

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

نشانه های وزوز

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

درمان خط اخم با تزریق فیلر

تزریق SVF ژل روشی برای جوانسازی پوست با جدیدترین روش تزریق چربی

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

بهداشت استخر در تابستان

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

بهترین روشهای درمانی رفع چین و چروک پوست

با افتادگی پوستمان بعد از کاهش وزن چه کنیم ؟

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

داشتن پوست زیبا

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]