سن:26 وضعیت تاهل:متاهل تعداد فرزند:1 پرسش: باسلام به شما پزشک محترم .من به جراح دندان پزشک مراجعه کردم وبعد مشخص شد که به علت شرایط موجود باید عمل جراحی دندان صورت بگیره .جراح دندانپزشک برام آموکسی سیلین 500و بروفن400بصورت هر 8ساعت یکبار تجویز کرد تا پس از کاهش عفونت عمل جراحی انجام بدن .میخواستم بدونم مصرف این دو دارو با توجه به اینکه در هفته22بارداری هستم مشکلی برای جنین ایجاد نمیکنه نگرانم با تشکر از شما

دکتر نرگس علیان :

سلام مصرف آنتی بیوتیک مانعی نداره فقط با مایعات فراوان استفاده بشود ولی تا جایی که امکان داره از مسکن استفاده نکنید و یا فقط ااستامینفن ساده مصرف کنید [1397-04-17]

پاسخ سوال پزشکیدندان جراحی صورت

آدرس مطب : اصفهان خیابان توحید چهاراه شریعتی مجتمع ماکان ۳ طبقه اول واحد ۱
تلفن : 36242752 - 031

آیا لیزر موهای زائد خطرناک است؟

آی یو آی (تلقیح داخل رحمی اسپرم )

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

لیزیک یکی از عمل های جراحی اصلاحی برای درمان ضعف چشم

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

سابسیژن و تزریق فیلر روش های موثر درمان اسکار

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

هفت علامت خطر در بارداری که نباید فراموش شوند

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

تاثیر تزریق چربی بر پوست

اصول غذایی در نارسایی حاد کلیه

سیاتیک چگونه تشخیص داده میشود؟