سلام وقت بخیر.من۳شب قبل عروسیم بودشب بعدعروسیم دوباره رابطه داشتیم خونریزی داشتم دیروزم بعداینکه ازحمام اومدم یه لکه دیدم علتش چی میتونه باشه؟واینک باجلوگیری طبیعی امکان حاملگیم هس؟پیشاب باعث حاملگی میشه؟ممنون

دکتر نرگس علیان :

احتمالا لکه به خاطر این بود که دوشب پشت سرهم رابطه داشتین وبه خاطر پرده بکارت بوده باروش طبیعی احتما ل بارداری هست ودر پیشاب هم اسپرم هست [1397-04-06]

پاسخ سوال پزشکیخونریزی بارداری

آدرس مطب : اصفهان خیابان توحید چهاراه شریعتی مجتمع ماکان ۳ طبقه اول واحد ۱
تلفن : 36242752 - 031

کاربردهای مزوتراپی

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

آکنه هورمونی

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

درمان قطعی فرورفتگی دور چشم

اکوکاردیوگرافی جنین

دکتر فریدون آشنایی [ فوق تخصص بيماريهای قلب اطفال ]

برجسته سازی لب با تزریق ژل

آیا رابطه جنسی اندازه واژن افراد را تغییر می دهد؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

بهترین راهکارهای درمان جای جوش یا اسکار آکنه

درمان شلی و افتادگی پوست صورت و گردن

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

کاربرد دستگاه تیکسل برای لک صورت و جای جوش