سلام خانوم دکتر من ۱۲ روز بعد از پریودم یعنی شنبه گذشته ساعت نه صبح رابطه فقط از مقعد داشتم و منی روی شکمم ریخته شد و بعدش هردو منی رو پاک کردیم بعدش هم بصورت مالش رابطه داشتیم ولی دخولی صورت نگرفت و به اورگاسم نرسیدیم من بخاطر شک از پیشاب و اینکه منی داخل واژنم رفت یا نه ساعت شیش غروب یه قرص اورژانسی ۷۵و دوازده ساعت بعدش یه قرص ۷۵ دیگه خورد هنوز خونریزی نداشتم بنظرتون امکان بارداری هست خیلی استرس دارم

دکتر نرگس علیان :

سلام قرص اورژانسینظم پریود رابه هم میزنه بنابراین معلوم نیست کی پریود بشید امکان بارداری هم خیلی کمه اگه عق ننداختین از روز خود پریودتون تست بتا بدین [1397-05-04]

پاسخ سوال پزشکیمقعد منی صورت

آدرس مطب : اصفهان خیابان توحید چهاراه شریعتی مجتمع ماکان ۳ طبقه اول واحد ۱
تلفن : 36242752 - 031

پرمویی در زنان یا هیرسوتیسم

آیا خطوط سیگاری دور لب را می توان با فیلر پوستی اصلاح کرد؟

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

اثرات استرس روی موها

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

خوراکی های پرآهن برای خانم های باردار

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

عدسی های تطابقی و چند کانونی

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

اثرات مثبت و منفی ورزش کردن برای پوست

مواد موثر در بهبود حافظ

مراقبت های پس از تزریق چربی