عرض سلام و خسته نباشید دارم خدمت شما من خانمی 26 ساله هستم دو ساله که ازدواج کردم و درحال حاضر قصد بچه دار شدن نداریم در این مدت بصورت طبیعی جلوگیری کردیم سوال من اینجاست که آیا پیشاب هم میتونه موجب بارداری بشه ؟ اگه آره چند درصد و اینک توی این مدت این مساله طبیعی هست ک من باوجود استقاده نکردن از هیچکدوم از روش های جلوگیری باردار نشدم و یا لازمه ک به پزشک مراجعه کنم؟ ممنون میشم لطف بفرمایید و راهنمایی کنید. با تشکر.

دکتر نرگس علیان :

سلام توپیشاپ هم اسپرم به مقدار کم هست واحتمال بارداری هست واگر ارضا شدن اقا به طور داخل صورت میگیره و هیچ روشی نداره وباردار نمیشید حتما به مراجعه کتید براچکاپ [1397-05-22]

پاسخ سوال پزشکیازدواج بارداری

آدرس مطب : اصفهان خیابان توحید چهاراه شریعتی مجتمع ماکان ۳ طبقه اول واحد ۱
تلفن : 36242752 - 031

سردرد میگرنی

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

تغذیه و اختلالات بخش تحتانی دستگاه گوارش

بازکردن گچ شکستگی استخوان در منزل شبانه روزی

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

معرفی دستگاه CO2 فرکشنال

وظایف خانواده در پیشگیری از رفتارهای پر خطر فرزندان

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

بی اختیاری ادرار

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

بهترین وضعیت کمر هنگام خواب

علت انجام بیوپسی یا نمونه برداری از پستان چیست؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]