سلام من و خانمم حدود ۳ سال ازدواج کردیم امسال قصد برای بچه دار شدن کردیم ۴ بار اقدام کردیم ولی میسر نشده و هر بار حدود دو تا سه روز بعد از اتمام دوره قاعدگی بوده در بار اول بعد از اقدام خانمم دچار لکه بینی شد و بعد از دو هفته پریود شد دفعه دوم و سوم نه ولی دفعه چهارم باز دچار لکه بینی شده آیا این منعقد نشدن نطفه نیاز به درمان دارد یا طبیعی است چه باید کرد ؟ تقاضای پاسخ دارم همسرم دچار عصبانیت و پریشانی میشه آیا نیاز به دارو یا مکمل خاصی است برای انعقاد نطفه

دکتر نرگس علیان :

سلام باید یه چککاپ هر دوبشید وبرای ارامش داشتن خانمتون باید قرص مصرف کنه اگه خیلی زیاده [1397-07-07]

پاسخ سوال پزشکیازدواج قاعدگی بینی

آدرس مطب : اصفهان خیابان توحید چهاراه شریعتی مجتمع ماکان ۳ طبقه اول واحد ۱
تلفن : 36242752 - 031

علائم شایع سرطان چه هستند؟

اگزمای سرشتی مقاوم وشدید در بزرگسالی

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

روش انجام و کاربرد اورتوکین تراپی

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

در چه مواردی به متخصص پوست مراجعه کنیم؟

تبخال تناسلی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

تأثیر پی آر پی در درمان سیاهی و گودی زیر چشم

چرا نباید از گوش پاکن ها استفاده کنیم ؟

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

مزوژل پروسترولین چیست؟

تشخیص حاملگی مولار با سونوگرافی