باسلام یه هفته هست ازآخرین پریودم گذشته تواین هفت روزسه بارنزدیکی داشتم جلوگیری هم نکردم ازدروز دردی شبیه به دردهای زمان پریودی داشتم انگارکه میخام پریودشم احساس خستگی وخواب آلودگی میکنم .آیاممکنه باردارباشم؟

دکتر نرگس علیان :

سلام تا عقب نبندازین بارداری مشخص نمیشه واحتمالااین درد ها یابه خاطر عفونت هست یابه خاطر دوران تخمک گذاری [1397-10-08]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان خیابان توحید چهاراه شریعتی مجتمع ماکان ۳ طبقه اول واحد ۱
تلفن : 36242752 - 031

ویتامین ها و املاح تقویت کننده مغز

رژیم غذایی مناسب برای توازن هورمونی و اختلالات ناشی از آن

بیماری زونا چیست و چه علائمی دارد؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

درمان بدون جراحی دردهای اسکلتی-عضلانی

شش نکته برای داشتن شکم شش تکه

آیا همه بیمارن مبتلا به واریکوسل نیاز به درمان دارند؟

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

رنال کولیک چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]