باسلام خانمی هستم 23 ساله قصد باردار شدن دارم همسر بنده به مدت پنج سال است که داروی فیناستراید مصرف می کنه برای ریزش مو ، خواستم بدونم اولا مشکلی داره یا نه ثانیا برای اینکه چقدر روی نطفه تاثیر گذار هست یا نه چه آزمایشی مشخص کننده هست و پیشنهاد شما دکتر عزیز چیست ؟ ممنون و مچکر

دکتر نرگس علیان :

سلام باید دارو به مدت سه ماه قطع شود وتمام آزمایشات داده شود [1397-10-08]

پاسخ سوال پزشکیبارداری همسر فیناستراید

آدرس مطب : اصفهان خیابان توحید چهاراه شریعتی مجتمع ماکان ۳ طبقه اول واحد ۱
تلفن : 36242752 - 031

مراقبت از سلامت موها در فصول گرم

توصیه هایی جهت درمان لاغری صورت

فیلر مو چیست و چه مزایا و عوارضی دارد؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

10 روش درمان اسكار آكنه ( جای جوش )

کندرومالاسی کشکک

پروتکل انجام کرایولیپولیز

گره تیروئید چیست؟

کنترل پاتولوژیک وزن در ورزشکاران ، ناهنجاری های تغذیه ای

علت ایجاد دانه های سفید روی اندام تناسلی مردان