با سلام. 6 سال هست که ازدواج کرده و روابط زناشویی مان طبیعی بوده و از هیچ چیز برای جلوگیری استفاده نکرده ایم. به دلیل شرایط مالی فعلا قصد بچه دار شدن نداریم، با این شرایط آیا ممکن است خانمم توانایی بارداری را نداشته باشد و برایش تنبلی رحم و ازین مشکلات پیش آمده باشد؟ لطفا راهنمایی کنید ممنون.

دکتر نرگس علیان :

با سلام خدمت شما فرمودید بصورت طبیعی جلوگیری داشته اید هر چند روش قطعی و خوبی نیست ولی بهرحال اقدام به بارداری هم نداشته اید. زمان طولانی جلوگیری دارید و بهتر است خانم هر چه زودتر چکاپ کامل و انجام دهند احتمال تنبلی تخمدان و یا.. در وجود دارد ولی باید بررسی شود. [1397-10-17]

پاسخ سوال پزشکیازدواج بارداری رحم

آدرس مطب : اصفهان خیابان توحید چهاراه شریعتی مجتمع ماکان ۳ طبقه اول واحد ۱
تلفن : 36242752 - 031

مهمترین نکات لیفت ابرو با نخ چیست؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

رابطه ورزش و ایجاد آکنه ( جوش )

باروری آزمایشگاهی (IVF) در افراد مبتلا به واریکوسل

مزوبوتاکس ؛ جدیدترین روش بوتاکس

راه های تقویت، رشد و پرپشت شدن مو

اعتیاد به الکل و تاثیر آن در عملکرد جنسی افراد

احتمال ازدواج خواهر با برادر در جنین اهدایی چقدر است ؟

دکتر عنایت الله ایزدی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

سونوگرافی غدد بزاقی دهان به چه دلیل انجام میشود؟