سلام وقتتون بخیر مادر من چندهفته پیش ازمایش داد که توی ازمایش ادرارش خون بوده. دکترش براش این داروهارو نوشته برای مشکل عفونتش :لووفلوکساسین۷۵۰، امپرازول۲۰،اموکسی سیلین،رانیتیدین۱۵۰ ومترونیدازول قرص فشارهم مصرف میکنه.حدود۲هفته است که این داروهارو مصرف میکنه ولی گاهی توادرارش خون میبینه الان میخواستم ازشمابپرسم که دیدن خون بعدمصرف این داروها دلیل بهبودیه یا خیر.

دکتر نرگس علیان :

سلام اگه با مصرف دارو هم خون میبینن نباید اینطورباشه یه سونو کلیه حتما بدن [1397-11-23]

پاسخ سوال پزشکیخون

آدرس مطب : اصفهان خیابان توحید چهاراه شریعتی مجتمع ماکان ۳ طبقه اول واحد ۱
تلفن : 36242752 - 031

اختلالات کیفی امواج مغزی کودکان کم توجه وبیش فعال

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

تغذیه و سلامت فکری

مراقبت های پوست خشک

میکرونیدلینگ چه اثری بر پوست شما دارد؟

زمان تاثیرگذاری و ماندگاری بوتاکس مسپورت

چگونه برای سونوگرافی تخمدان آماده شویم؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

آیا تشخیص سرطان روده با سونوگرافی امکان پذیر است؟

تشخیص عفونت ریشه دندان با رادیوگرافی

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

پس از بلفاروپلاستی پلک بالایی منتظر چه نتایجی باشیم؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]