سلام 19سالمه و مجرد آخرین بار 17 دی پریود شدم و بعد از اون پریود نشدم سونوگرافی انجام دادم مشکلی نداشتم و همینطور آزمایش هورمونی به خاطر اینکه پریود نشدم مجبور شدم در زمان پریود انجام ندم که اونم مشکلی نداشتم ،علتش چی میتونه باشه خیلی نگرانم ،خودم عمدا امپول نزدم چون نمیخوام با آمپول زدن پریود بشم.

دکتر نرگس علیان :

سلام نگران نباشید ازمایشات وسونو باید بررسی بشه واینکه فصل به فصل عادت ماهانه تغییرمیکنه استرس وخوراکی هم تاثیر داره [1398-01-24]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان خیابان توحید چهاراه شریعتی مجتمع ماکان ۳ طبقه اول واحد ۱
تلفن : 36242752 - 031

شناخت و تشخیص انواع شوره سر

پیلینگ صورت چیست؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

صرع چیست و درمان غذایی آن چگونه است ؟ قسمت اول

سونوگرافی واژینال چیست و چگونه انجام می شود؟

چه روش لاغری برای من مناسب است ؟

دکتر محمدرضا حاجیان [ فوق تخصص جراحی پلاستیک ]

شروع انتی کواگولانت پروفیلاکسی در کودکان بستری مبتلا به کوید

دکتر فریدون آشنایی [ فوق تخصص بيماريهای قلب اطفال ]

چرا استفاده از لیزر موهای زائد موثر است

جای جوش چگونه درمان میشود؟

مزوتراپی صورت برای جای جوش و لک

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]