سلام خسته نباشیدهفته 17باردارهستم دیروزرفتم سونوانومالی گفتن توسرجنین یه کیست حدودا 4میلی متری هست که نوعشم کروییدپلاکسوس هست غربالگری اول رفتم خداراشکرجنین مشکلی نداشت ولی دیروزتوسونوگفتن کیست خیلی ترسیدم میخواستم ببینم کیست خطرناکی هست خدای نکرده احتمال صدمه به مغزهست اگه تو24هفته اب نشده باشه چه دارویی برای اب شدن کیست میدن.برادرشوهرم نوزادشون 5ماهه بودتوسرش سرطان گرفت وفوت شدبه خاطرهمین خیلی میترسم عکس سونووازمایش براتون ارسال میکنم لطفاراهنمایی کنیدچیکارکنم ازدیروزمتوجه شدم همش گریه میکنم

دکتر نرگس علیان :

سلام خانمم نگران نباشید 90%به بالا این کیستاازبین میره وهیچ مشکلی نیست امید بع خدا [1398-01-05]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان خیابان توحید چهاراه شریعتی مجتمع ماکان ۳ طبقه اول واحد ۱
تلفن : 36242752 - 031

پیشگیری، علائم و تشخیص ریزش مو

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

ایمان ، نیرویی که کوه هارابه حرکت درمی آورد

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

مزوژل برای چه کسانی مفید است ؟

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

مراقبتهای بعد از عمل جراحی اندوسکوپی دیسک

سوالات رایج تزریق ژل

علت انجام سونوگرافی لومبوساکرال

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

آنتی بیوتیک های گیاهی که باید بشناسید

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

جوانسازی پلک با بلفاروپلاستی بهتر است یا امواج رادیوفرکوئنسی؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

سندرم سفت بودن آلت تناسلی مردان

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]