سلام .من باردارم و هفته هفتمم هستش .چندروزه زمانی که ادرارم میگیره فقط لکه میبینم اونم فقط بادستمال. رفتم دکتر شیاف بهم داده سنوانجام دادم جنین رو دید امابرای قلبش گفت هفته آینده بیان خیلی نگرانم علت این لکه هاچیه؟چندبارهم خون دیدم اما لباس زیرم کثیف نمیشه فقط داخل دستشویی میبینم

دکتر نرگس علیان :

سلام استراحت کنید دارو را مرتب استفاده کنید ونگران نباشید انشاله قلب تاهفته 8یا 9تشکیل میشه [1398-01-24]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان خیابان توحید چهاراه شریعتی مجتمع ماکان ۳ طبقه اول واحد ۱
تلفن : 36242752 - 031

انواع روشهای لایه برداری پوست

روش آمبولیزاسیون مغز برای درمان آنوریسم مغزی

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

بوتاکس اولی ها بدانند

آزمایشات سلامت جنین

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

انحراف زانو به سمت خارج چه علت و علائمی دارد

انواع پوست

دکتر شهریار پیرانی [ پوست و مو ]

سونوگرافی کالر داپلر واژینال رحم و تخمدان

رژیم غذایی و مکمل های توصیه شده در درمان آکنه

چرا وزنم کم نمیشه؟؟؟