سلام روز بخیر حدود سه سالی است از قرص اچ دی برای درمان لکه بینی استفاده می کنم فقط با این قرص بهبودی دارم و همه داروها را زیر نظر پزشک امتحان کردم الان حدود سه ماهی است بعد از اتمام قرص و روزهای اول پریود سردرد در کل سرم دارم علت چیست؟ ممنون خانم مجرد سی و شش ساله

دکتر نرگس علیان :

بعداز 35سال به هیچ عنوان نباید ازاین قرص ها استفاد کرده [1398-03-21]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان خیابان توحید چهاراه شریعتی مجتمع ماکان ۳ طبقه اول واحد ۱
تلفن : 36242752 - 031

رنال کولیک، بیماری هزار چهره

آیا قرینه نبودن چشم بعد از عمل پلک طبیعی است؟

از بین بردن اسکار یا جای زخم

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

لیفت صورت و جوانسازی

کنترل چربی پوست در فصول گرم و سرد

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

کمبود کدام ویتامین ها باعث اختلال نعوظ می شود؟

آگاهی از اصول اولیه جنسی در زندگی زناشویی با مراجعه به سکس تراپیست

بلوک عقده ای عصبی ستاره ای جهت کاهش درد بازو