facebook instagram telegram www.pezeshkonline.ir





سوال پزشکی کاربر

سوال :

سلام حدود سه سالی است به دلیل لکه بینی از قرص اچ دی استفاده می کنم و فقط با این قرص بهبودی نسبی دارم و هرساله آزمایشات و سونو را برای چکاپ انجام می دهم دو ماهی است بعداز اتمام قرص و شروع دوره پریود سردرد دارم و خونریزی ام زیاد شده یعنی به هشت روز رسیده است آیا برای قرص است البته قرص ب دوازده هررو زو قرص د3 ماهی یکبار استفاده می کنم. سپاس خانم مجرد سی و شش ساله


دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ] :

اگر سردرد های میگرنی علامت دار دارید حتما قطع کنید قرص را بالای 35سال مصرف این قرصاخطردارد [ 1398-03-25 ]




آدرس مطب : اصفهان خیابان توحید چهاراه شریعتی مجتمع ماکان ۳ طبقه اول واحد ۱
تلفن : 36242752 - 031
پیامهای بهداشتی
آیا میدانید فعاليت بدني بدون آمادگي مناسب در افراد ديابتي تيپ 1 مي تواند منجر به افت قندخون (هيپوگليسمي) شود ؟


مطالب پزشکی پر بازدید
وب سایت های پر بازدید پزشکان