سلام حدود سه سالی است به دلیل لکه بینی از قرص اچ دی استفاده می کنم و فقط با این قرص بهبودی نسبی دارم و هرساله آزمایشات و سونو را برای چکاپ انجام می دهم دو ماهی است بعداز اتمام قرص و شروع دوره پریود سردرد دارم و خونریزی ام زیاد شده یعنی به هشت روز رسیده است آیا برای قرص است البته قرص ب دوازده هررو زو قرص د3 ماهی یکبار استفاده می کنم. سپاس خانم مجرد سی و شش ساله

دکتر نرگس علیان :

اگر سردرد های میگرنی علامت دار دارید حتما قطع کنید قرص را بالای 35سال مصرف این قرصاخطردارد [1398-03-25]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان خیابان توحید چهاراه شریعتی مجتمع ماکان ۳ طبقه اول واحد ۱
تلفن : 36242752 - 031

آنچه باید درباره زگیل تناسلی دانست ؟

کدام غذاها بدون کلسترول هستند

علائم کمبود منیزیم

لیزر الکس سرد چه کاربردی دارد؟

بیماری های انسدادی مزمن ریوی و عملکرد جنسی

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

تراکشن مکانیکی کمر چیست؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

علل و درمان قرمزی و التهاب گونه ها