با سلام و احترام خانم دکتر عزیز ممکنه بفرمایید انجام تست ماموگرافی برای خانم های بالای 45 سال هرچندسال یکبار ضروری هست؟ و اینکه آیا این تست ضرری برای بدن داره یا نه؟ با تشکر

دکتر نرگس علیان :

سلام بعد از 40سال انجام میشه برا غربالگری ولی اگه کسی مشکل داشته باشه بسته به نظر متخصص وجراح سینه گفته میشه چه طور انجام بشه [1398-05-23]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان خیابان توحید چهاراه شریعتی مجتمع ماکان ۳ طبقه اول واحد ۱
تلفن : 36242752 - 031

علت منافذ باز پوستی

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

افسانه هایی درباره ارگاسم

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

خارج کردن عدسی طبیعی چشم

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

درمان ورزشی قوز پشت یا کیفوز

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

نکات مهم در استفاده از مواد آرایشی

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

فرورفتن ناخن پا در گوشت

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

درمان تنگی کانال نخاعی با ورزش

اسپرم چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]