سلام خسته نباشید ، من حدود سه ماه پیش با همسرم رابطه داشتم بعدش از قرص لوونورژسترول استفاده کردم دوهفته بعدش هم پریود شدم تقریبا هم خونریزیم زیاد بود ولی ماه بعدش پریودم در حد چندتا لکه بینی بود ، میخوام بدونم امکان بارداری هست ؟ در ضمن من 23 سالمه، وزنمم 98 کیلوئه ، الان چند وقته سینه هام درد میکنه در طول شبم حدود پنج شیش بار میرم دستشویی یعنی تکرر ادرار دارم ، میتونم باردار باشم ؟ تورو خدا کمک کنید لطفا

دکتر نرگس علیان :

سلام قرص اورژانسی نامنظمی پریود میاره ونگران نباشید [1398-07-02]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان خیابان توحید چهاراه شریعتی مجتمع ماکان ۳ طبقه اول واحد ۱
تلفن : 36242752 - 031

کاربرد و نحوه انجام رادیوگرافی ساده زانو

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

سیلیکون چیست؟

لیفت اندوسکوپیک ابرو و پیشانی چیست و چطور انجام می شود؟

دیسک و بیرون زدگی آن

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

درمان بدون جراحی کیست بیکر یا ورم پشت زانو

چه عواملی باعث سیاتیک می شود؟

درد عضلات شست دست در اثر تنوسینوویت دکورون

درماپن برای جوانسازی و درمان اسکار

چه جراحی های زیبایی را نمیتوان همزمان انجام داد ؟

دکتر محمدحسن سمندری [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]