با سلام.من براى تقويت رشد موها و کرک هاى صورتم تاکنون به مدت بيست روز از ماينوکسيديل پنج درصد استفاده کردم.در اوايل روزى دوبار ميزدم اما به دليل مشغله مدتي است که روزى يکبار فقط شب ها استفاده ميکنم.ميخواستم ببينم با روزى يکبار استفاده ممکنه بروز نتيجه که رشد ريش باشه به تاخير بيفته و مدت بيشترى طول بکشه تا شاهد رشد بيشتر ريش باشم؟ باتشکر فراوان

دکتر جمال الدین حسن زاده :

اثر بخشی ماینوکسیدیل دوبار در روز بیشتر از یکبار در روز است. [1401-02-27]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل ریش

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

درد سیاتیک چیست؟

تغذیه مناسب جهت تقویت موها

کهیر چیست و چگونه درمان می شود؟

مراقبت از پوست بعد از میکرودرم ابریژن

مهم ترین نکات مزونیدلینگ و کاربرد این روش در جوانسازی

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

پرمویی زنان یا هیرسوتیسم چیست؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

لیزر موهای زائد با نابلین 2022

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

کمبود کدام ویتامین باعث ریزش مو میشود؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

کم کاری تیروئید در بارداری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]