سلام آقای دکتر.من برای ریزش موی شدید و رویش مجدد برام ماینوکسیدیل تجویز کردید ، تقریبا دوماه استفاده کردم و تقریبا داشتم نتیجه میگرفتم ولی دچار خارش و شوره شدیدی در ناحیه سرم شدم .بنظرتون چیکار کنم؟ بدون توجه به علایم همچنان به درمان ادامه بدم؟ ماینوکسیدیل . خارش

دکتر جمال الدین حسن زاده :

فعلا ماینوکسیدیل 2 درصد به جای 5 درصد استفاده کنید. [1401-02-27]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

علت خشکی پوست با شروع سرما و درمان آن

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

روشهای پر و چاق شدن صورت

مازوخیسم جنسی چیست و چه علائمی دارد؟

جراح پلاستيك چه کسی است؟

دکتر شهریار لقمانی [ فوق تخصص جراحی پلاستیک ]

عوارض و پیشگیری از پوکی استخوان

افزایش پرولاکتین در خانم ها

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

لیزر فوتونا چیست و چه کاربردی در جوانسازی پوست دارد؟

اهمیت خود آزمایی بیضه در تشخیص و درمان زودهنگام سرطان بیضه

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]