با سلام. آقای دکتر من از بیمارهای خودتون هستم. خواستم بدونم روش آر اف سوزنی تا چند درصد در درمان جای خراشیدگی صورت میتواند موثر باشد؟ روش لیزر چند درصد؟ کدامیک بهتر است؟ با تشکر

دکتر جمال الدین حسن زاده :

آر اف سوزنی در کنار لیزر فراکشنال و سایر روشها مانند میکرونیدلینگ و سابسیژن مجموعا بهبودی تقریبی 50-70 درصدی حاصل میکنند. این روشها مکمل یکدیگرند و برای حصول نتیجه حداکثری بهتر است با همدیگر بکار برده بشوند. مکانیسم و محل اثر هر کدام از این روشها با دیگری متفاوت است. و هیچکدام جایگزین دیگری نیست و نمیتوان گفت کدامیک از لحاظ بهبودی بهتر است. اما انجام آر اف راحتتر و احتمال عوارض کمتر است. [1401-02-27]

پاسخ سوال پزشکیآر اف فرکشنال میکرونیدلینگ سابسیژن

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

نکاتی که باید قبل از لیزر موهای زائد بدانید

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

چرا معاینه چشم اهمیت دارد ؟

دکتر حیدر سیاتیری [ فلو شيپ تخصصي قرنيه سگمان قدامي ]

تغذیه و درمان های مکمل و جایگزین در سردرد میگرنی

حجم دهی به لب ها

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

از چه روشهای می توان برای حفظ شادابی پوست استفاده کرد؟

تشخیص بیماریهای مزمن کبد با تکنیک جدید سونوگرافی

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

ورزش برای درمان درد مفصل فاست گردن

رادیوگرافی بایت وینگ (BW) دندان چیست؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]