سلام آقای دکتر یه سوال داشتم میخواستم لطفا دقیق جواب بدید. اینکه واسه پیلینگ شیمیایی و یا میکرودرم انجام دادن باید وقت قبلی گرفت یا اینکه هر وقت بیام پیلینگ و انجام میدهید؟ و دوم اینکه پیلینگ سطحی رو با چی انجام میدهید؟ اسید میوه و یا جسنر و یا مواد دیگه؟ ممنون لطفا دقیق به دو تا سوالم پاسخ بدید.ممنون

دکتر جمال الدین حسن زاده :

ابتدا باید معاینه بشوید و درصورت تشخیص و تصمیم به انجام پیلینگ معمولا میتوان در همان جلسه پیلینگ رو هم انجام داد . مگر در شرایط خاصی که صلاح باشه قبل از انجام پیلینگ یک دوره درمان دارویی انجام بشه. پیلینگ های سطحی هم با اسید میوه و هم با محلول جسنر قابل انجام است. برای پیلینگ متوسط معمولا ازTCA استفاده میشه [1401-02-27]

پاسخ سوال پزشکیپیلینگ

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

علائم تومور (سرطان) آلت تناسلی مردان

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

آلزایمر

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

هیدروسل (آب اوردگی بیضه ) چیست؟

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

بررسی منیسک های زانو با سونوگرافی

درمان اسکار با اندولیفت

ریزش موی سکه ایی یا کچلی منطقه ایی

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

نتایج امیدبخش برای درمان کم شنوایی حسی عصبی

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

درمان غیر جراحی گیر افتادگی عصب

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

تزریق بوتاکس برای خطوط پیشانی و اخم