سلام دکتر وقتتون بخیر وفازاده هستم سه روز پیش برای بار دوم روی پوستم پیلینگ انجام دادین دیروز دور چشمم ورم کرده و امروز بیشتر شده . ایا طبیعیه ؟ و ایا میتونم ضد افتاب و ترمیم کننده رو همزمان استفاده کنم ؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

ورم طبیعی است . میتونید از ترمیم کننده و ضد آفتاب استفاده کنید. [1401-02-27]

پاسخ سوال پزشکیپیلینگ

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

نوشیدنی ورزشی مخصوص ورزشکاران حرفه ای

رموز جوانی و شادابی پوست

مقایسه هایفوتراپی با روشهای جراحی جوانسازی پوست

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

عوارض قرص های ضد بارداری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

با جوش چرکی و دردناک زیرپوستی چه کنیم؟

درمان لک صورت

علل نياز به جراحي و علل عدم موفقيت در جراحي فتق ديسك

تعیین جنسیت با آی یو آی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

نـاخن جویدن درکودکان

دکتر سید محمدرضا صدرعاملی [ فوق تخصص روانپزشکی اطفال ]