سلام.آقای دکتر یه مدته که به شدت از وضعیت پوستم نا امید و ناراحت هستم. سعی میکنم بیرون از منزل نرم و افسرده شدم چون تمام صورتم پر شده از فرورفتگی های کوچک و کم عمق.شاید دلیلش استفاده از لایه بردارها باشه. نمیدونم. اما میخوام بدونم آیا درمانی داره ؟ ممنون

دکتر جمال الدین حسن زاده :

بعیده لایه بردارها نقشی در ایجاد فرورفتگیهای صورت شما داشته باشند. اینها در ناحیه صورت معمولا بدنبال آکنه ایجاد میشوند. اما بطور کلی راههایی برای درمان و بهبودی نسبی فرورفتگیهای صورت وجود داره .مثلا لیزر ، آر اف فراکشنال ، سابسیژن و میکرونیدلینگ . [1401-02-27]

پاسخ سوال پزشکیاسکار آکنه آر اف فرکشنال سابسیژن

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

بیماری پیسی یا لک و پیس چیست و چگونه درمان میشود؟

اگر سرگیجه های شدید دارید بخوانید

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

روشهای مراقبت از پوست صورت

سوالات رایج در مورد مونالیزا لیزر مخصوص بانوان

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

درمان گیاهی سینوزیت

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

پیل کربن هالیوودی

چرا وزنم کم نمیشه؟؟؟

مزوژل و کاربرد آن در جوانسازی

دارو درمانی در طب فیزیکی