سلام وقتتون بخیر آقای دکتر.21 سالم دارم و خیلی جوش میزنم مخصوصا دو روز بعد اصلاح جوشهای عفونی و وحشتناک میزنم کارهای زیادی هم برای درمان و کنترلشون کردم ولی زیاد تاثیر نداشته میشه گفت دغدغه من کنترل جوش شده چیکار کنم؟؟با تشکر

دکتر جمال الدین حسن زاده :

اشاره نکردید که خانم هستید یا آقا.اگر. خانم هستید بهترین کار لیزر موهای صورت است تا نیاز به اصلاح نداشته باشید. اگر. آقا هستید و جوش در ناحیه گردن است باز میتونید این ناحیه رو لیزر کنید. اما اگه مشکلتون در سایر نواحی صورت است،باید نحوه اصلاح صورتتون صحیح باشه.استفاده از خمیر ریش و آفتر شیو و تیغ تازه، اصلاح موها در جهت رویش موها و نکشیدن پوست در حین اصلاح توصیه میشه. [1401-02-27]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت اصلاح عفونی

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

فیلر زیر چشم چه تأثیری در جوانسازی زیر چشم دارد؟

سیاهی پشت کمر نشانه چیست و چگونه درمان می شود؟

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

ارتروز ـ قسمت اول

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

هفت راز جوانی پوست

زگیل تناسلی یا ویروس HPV چیست؟

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

با افتادگی پوستمان بعد از کاهش وزن چه کنیم ؟

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

لیزر فرکسل برای رفع چین و چروک پوست