با عرض سلام. من دو بار برای بیماری ویتیلیگو خدمت شما رسیده ام ولی تاکنون نتیجه ایی نگرفته ام.آیا لازم است دوباره خدمت برسم و بتوانم با داروی جدیدی کمی بهبود یابم؟ در ضمن مدتی دیگر برای خدمت سربازی اعزام میشوم و با توجه به اینکه این لکها در ناحیه پوست سر هم وجود دارد، آیا امکان دارد با دادن نامه ای از طرف شما که موی سر بنده را کمتر کوتاه کرد؟ با تشکر

دکتر جمال الدین حسن زاده :

درمان ویتیلیگو طولانی مدت ،مشکل ، معمولا ناکامل و عود کننده است. انواع درمانهای مختلف برای ویتیلیگو وجود دارد که در صورت عدم پاسخ به یک روش میتوان از روشهای دیگر بر حسب مورد استفاده نمود. طبق قانون ویتیلیگو در موارد زیر موجب معافیت از سربازی میگردد: گرفتاری صورت و یا هر دو دست بطور کامل و یا باوسعت بیش از 40 درصد کلّ بدن [1401-02-27]

پاسخ سوال پزشکیلک و پیس

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

Effects of iron deficiency anemia on skin and hair

دکتر ظهیر عباس [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

تزریق مفاصل فاست کمر

نارسایی حاد کلیه چیست و چه علائمی دارد؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

بوتاکس دیسپورت چیست و چه کاربردی دارد؟

چکاپ سریع سلامتی

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

بررسی ضخامت آندومتر با سونوگرافی ترانس واژینال

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

لیکن پلان - قسمت دوم

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

تزریق ژل گونه بهتر است یا جراحی گونه ؟

دکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]