سلام آقای دکتر.من دختری بیست ساله و دانشجو هستم بدون هیچ عوامل ارثی یا زمینه ای پرمویی ولی حدودا یکسال که بدنم بخصوص ران، بازو و زیرچانه ام دچار هیرسوتیسم شده، بنظرتون علتش هورمونی میتونه باشه یا نه؟یا به خاطر کافور غذای دانشگاست؟ با توجه به اینکه وزنم خیلی سریع تغییر میکند و جوش های زیرپوستی و دردناکی درمیارم ، علتش میتونه سطح پروژسترونم باشه؟ لطفا راهنماییم کنید که چیکار کنم؟؟ ممنونم

دکتر جمال الدین حسن زاده :

فکر نمیکنم مسله وجود کافور در غذای دانشگاه حقیقت داشته باشه. احتمالا بیشتر یک شایعه باشه که رواج پیدا کرده.اما به هر حال هیرسوتیسم میتونه علت مختلفی داشته باشه. مثلا اختلالات هورمونی و یا مسایل ارثی. معمولا در موارد اختلالات هورمونی علایم دیگری مانند نامنظمی پریود، جوش ، کم پشتی مو و.........در بالین دیده میشود. گاهی ممکنه بررسیهای آزمایشگاهی یا سونوگرافی هم لازم باشه. اما در جامعه ایرانی مسایل ارثی هم بسیار رایج است. یعنی افرادی که مشکل هورمونی ندارند و علت اصلی هیرسوتیسمشون ارثی است. [1401-02-26]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

آیا می توان موهای زائد گوش و بینی را هم لیزر کرد؟

افزایش وزن در دوران یائسگی

آیا اختلال در نعوظ با گرفتگی عروق در ارتباط است؟

مهمترين علائم بيماری های قلبی

دکتر امید هاشمی فرد [ متخصص قلب و عروق ]

هایفوتراپی، جوانسازی پوست در یک جلسه

علت و درمان ریزش سکه ای ریش آقایان

همه چیز در مورد تزریق چربی زیر چشم

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

رادیولوژی در منزل چگونه انجام میشود؟

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]