با سلام من پسری 19 ساله هستم که ریشم خیلی کم پشت است دکتر پوست نیز رفتم ومایندوکسل نوشت وگفت ریشت طبیعی است من حدود 2 ماه از مایندوکسل 5درصد استفاده کردم و فوق العاده نتیجه گرفتم و ریشم تقریبا کامل در امد اما بعد از قطع مایندوکسل ریشم به تقریبا به حالت اول اما کمی بیشتر در امده و خیلی کم پشت کم هست و زیاد معلوم نیست خواستم ببینم همین که مایندوکسل اثر کرده نشانه این راه میدهد که مشکل هورمونی ندارم و چه کار کنم اقای دکتر اگر دوباره از مایندوکسل استفاده کنم و ارام ارام قطعش کنم نتیجه میگرم

دکتر جمال الدین حسن زاده :

مکانیسم اثر ماینوکسیدیل هورمونی نیست. پاسخ به درمان با ماینوکسیدیل نشان دهنده اینست که شما فولیکولهای مو رو دارید. اما تایید کننده یا رد کننده مسایل هورمونی نیست. اگر صفات ثانویه جنسی دیگر ظاهر شده موهای زیر بغل و تناسلی رشد کردند نشان دهنده ترشح مناسب تستوسترون است. اما با وجود این بهتر است به متخصص پوست مراجعه کنید. بنظر من ماینوکسیدیل رو ادامه دهید. [1401-02-26]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل ریش

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

ورزش باورنكردني براي آرتروز زانو

مامو گرافی و گرافی دیجیتال از پستان چیست؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

ریزش سکه ای ریش در مردان

روشهای درمانی تومورهای حدقه

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

نوشابه های مغذی، ورزشی و انرژی زا

تشخیص شکستگی مچ پا با عکس از مچ پا

۱۴ راه کاهش درد دنبالچه هنگام بارداری

بعد از عمل وازکتومی چه باید کرد؟

جراحی فک یا جراحی ارتوگناتیک چیست ؟ بخش دوم

دکتر محمدحسن سمندری [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]