باسلام.من.از11سالگی اگزمادارم درناحیه دستم که الان صورتمم میزنه.ازاون موقع کورتون بصورت فقط موضعی به حالت مقطعی استفاده میکنم.جدیدایه دکتررفتم که پماد تاکریلیموسو بهم داده که ازیک ساله پبش دارم مصرف میکنم وخوب بوده ولی بازم علاعمودارم.سوالم اینه که پمازتاکریلیموس ضرری نداره دردراز مدت واینکه دارم کورتن استفاده میکنم باید چکارکنم قطعش کنم یاادامه بدم.یاداروی ضد التهاب دیگه ای برااین بیماری هست یانه ودردوران بارداری چکارکنم.لطفابرام توضیح بدیدوایاامکان داره به پسوریازیس تبدیل بشه ویااینکه ازبین بر

دکتر جمال الدین حسن زاده :

حدس میزنم با توجه به تاریخچه ای که گفتید شما مبتلا به نوعی از اگزما بنام درماتیت آتوپیک یا اگزمای سرشتی باشید. این بیماری ارتباطی با پسوریازیس نداشته و به آن تبدیل نمیشود. در سایت مقاله ای در مورد راهنمای مبتلایان به درماتیت آتوپیک وجود داره. با توجه به ازمان اگزمای شما در مورد نحوه مصرف داروها حتما تحت نظر متخصص پوست باشید . [1401-02-26]

پاسخ سوال پزشکیاگزما

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

سلولیت چیست و راهکارهای درمانی آن

عارضه کیفوز یا گوژ پشتی چیست؟

تشخیص و درمان توده پستان

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

تزریق چربی فریز شده به صورت

ویتامین E برای فعالیت صحیح بخش های مختلفی از بدن مورد نیاز است

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

سوالات متداول درباره لیزیک قسمت یازدهم

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

کودکان وکنجکاویهای جنسی -قسمت اول

دکتر سید محمدرضا صدرعاملی [ فوق تخصص روانپزشکی اطفال ]

انواع اسکار