سلام جناب آقای دکتر.ماینوکسیدیل پنج درصد گرفتم.با عرض پوزش تنها دو سوال دارم.یکی اینکه در موقع استفاده باید حتما ریش کوتاه باشد یا روی ریش بلند هم میشه ریخت و استفاده کرد؟ودوم اینکه هربارباید چند ساعت روی صورت باشه.یعنی شستشوی صورت بعد از چند ساعت صورت بگیرد؟سپاس ازشما بابت راهنماییهاتون.

دکتر جمال الدین حسن زاده :

طول مو مهم نیست مهم اینه که محلول ماینوکسیدیل روی پوست مالیده بشه نه ساقه مو. از. این لحاظ کاربرد روی موی کوتاه راحتتر است. حداقل باید یکساعت روی پوست بماند. [1401-02-26]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل ریش

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

تشخیص ریفلاکس ادرار با گرافی رنگی مثانه

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

سندرم استکهلم در روابط زناشویی

هایفوتراپی روشی مؤثر برای جوانسازی و لیفت صورت

دکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]

فرورفتن ناخن پا در گوشت

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

اقدامات ضروری برای آمادگی قبل از انجام ماموگرافی

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

مشکلات رفتاری درکودکان

دکتر سید محمدرضا صدرعاملی [ فوق تخصص روانپزشکی اطفال ]

جوانسازی پیشانی با تزریق ژل الانسه

علت و درمان زخم و پوسته پوسته شدن سر

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

غربالگری سرطان پستان

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]