سلام. وقتتون بخیر . آقای دکتر من موهامو همیشه با کش میبندم قسمت سمت چپ جلوی سرم کمی کم پشت شده به نظرتون مینونم از ماینوکسیدیل استفاده کنم؟؟؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

لطفا مقاله ریزش موی کششی رو در سایت مطالعه کنید.در صورتیکه همچنان موهاتون تحت کشش باشه استفاده از ماینوکسیدیل بی فایده است.اول باید استفاده از کش رو ترک کنید. [1401-02-24]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل ریزش مو

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

سوالات متداول درباره لیزیک قسمت هفتم

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

تزریق اپیدورال برای درمان سیاتیک، کمر درد و گردن درد

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

علل و علائم تنگی مجرای ادرار در مردان

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

مزایای استفاده و نحوه کارگذاری پورت کت در شیمی درمانی

میکرواینجکشن

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

دلایل بوجود آمدن ترک پا

رادیوگرافی قفسه سینه برای تشخیص شکستگی دنده

پیشگیری از کمردرد

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

انواع لیزر برای جای بخیه