سلام آقای دکتر من به دلیل لاغری سریع دچار ترک های پوستی در ناحیه ی دست و شکم و بعضی قسمتهای پشتم شدم که عکسی هم از ترکهای پوستی ناحیه دستم براتون فرستادم می خواستم بدونم برای از بین بردنشون چه کار کنم از روش تاتو درمانی استفاده کنم یا لیزر آر اف فرکشنال یا میکرونیدلینگ ؟ و هزینه ی هر جلسه لیزر آر اف فرکشنال چه قدر هست ؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

این ترکها استریا نام دارند و بیشتر در اثر افزایش وزن و کشیدگی پوست ایجاد میشه.راهی برای از بین بردن کامل اونها وجود نداره.روشهایی که نام بردید ممکنه در کاهش و بهبود نسبی اونها موثر باشه. لذا مسله مهم جلوگیری از ایجاد اونها با جلوگیری از دچار شدن به افزایش وزنه. [1401-02-22]

پاسخ سوال پزشکیترک پوست آر اف فرکشنال

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

مشاوره با زوجهای نابارور

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

زگیل تناسلی

آرنج تنیس بازان یا تنیس آلبو: علت و علائم

کلاژن سازی چیست؟

پانچ پوست در چه مواردی انجام میشود؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

درمان قطعی فرورفتگی دور چشم

فیشیال یا پاکسازی عمیق پوست

خدمات کلینیک تخصصی دکتر پرستو خسروانی

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

اختلالات تمایل جنسی در آقایان