سلام آقای دکتر موهای زیر بغلم را لیزر کرده بودید یک جلسه. گفتید بعد از دوماه که موها رشد کرد برای جلسه دوم بیایم. اما با گذشت بیش از دوماه هنوز موها رشد نکرده. آیا لازمه الان برای جلسه دوم مراجعه کنم؟ و آیا ممکنه موها فقط با یک جلسه از بین بروند؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

خیر. تا موقعیکه موهاتون رشد نکرده نیازی به مراجعه ندارید.هر وقت موهاتون دراومد برای جلسه دوم لیزر موهای زائد مراجعه کنید. بعضا با یک جلسه لیزر هم موها کاملا از بین میرند اما این موارد عمومیت نداره. [1401-02-21]

پاسخ سوال پزشکیلیزر موهای زائد

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

رابطه ی صبحانه باافزایش یا کاهش وزن

ترمیم موی بانوان چگونه انجام میشود؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

زایمان زود رس

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

لیزر درمانی

تاثیر ویتامین Dدر لاغری

درمان مجدد ریشه

دکتر سید محسن هاشمی نیا [ متخصص درمان ریشه ]

روشهای کمک باروری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

پادتن درمانی در سرطان پستان