با سلام خدمت دکتر محترم پسری 20 ساله هستم که جوش زیادی دارم در نواحی گونه اگر از طریق لیزر این جوش ها را درمان کرد آیا ریش که در ان منطقه وجود دارد دوباره در میآید

دکتر جمال الدین حسن زاده :

معمولا لیزر در درمان جای جوش مورد استفاده قرار میگره نه خود جوش. لیزر جای جوش تاثیری در رشد مو نداره .اما باحتمال زیاد شما برای درمان جوشهاتون نیازمند درمان دارویی هستید. [1401-02-21]

پاسخ سوال پزشکیاسکار آکنه

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

دلایل کهیر زدن پوست و راه های درمان آن

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

انواع ویتامین ها و تاثیر آنها برسلامت پوست

بهترین روش های برداشتن خال

کمردرد و رابطه زناشویی

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

دفع پروتئین در بارداری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

اختلالات جنسی در آقایان

ورزش برای آرتروز کمر

CA و تقویت حافظه

درمان گودی و سیاهی زیر چشم با تزریق هیالورونیک اسید

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]