سلام.آقای دکتر پارسال به مدت 6 ماه قرص راکوتان رو برای جوشای صورتم مصرف کردم. دو هفته پیش به مدت دو ساعت بیرون بودم و ضد آفتاب نزدم پوست صورتم خیلی قرمز شد. قبلنا که دچار آفتاب سوختگی میشدم بعد 24 ساعت خوب میشد الان بعد دوهفته هنوز صورتم نسبت به قبل یه کم قرمز هست. در ضمن پوست صورتم سفید هست. ممکنه قرمزی مربوط به مصرف قرصا باشه؟ راه درمانش چیه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

دکتر جمال الدین حسن زاده :

مصرف این قرص پوست رو حساس میکنه استفاده از ضد آفتاب و در صورت لزوم مرطوب کننده کافیه [1401-02-21]

پاسخ سوال پزشکیراکوتان ضد آفتاب

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

بهترین تکنیک عمل کوچک کردن سینه در آقایان

راه های بستن منافذ پوست

درمان کودکان کم شنوا را از دست ندهید

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

درمان ضایعات پوستی و عروقی با لیزر پی دی ال

هیرفیلر بهتر است یا مزوتراپی؟

آپاندیس چگونه تشخیص داده می شود؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

درمان ضایعات عروقی و مویرگ های واریسی با لیزر

بیماری نقرس

در تابستان از پوست خود مراقبت کنیم

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]