با سلام. سوالی که از خدمت جناب آقای دکتر حسن زاده داشتم اینه که به نظر ایشون اپیلاسیون با استفاده از موم برای پوستی که کراتوزپیلار یا پوست مرغی هستش، ضرر داره یا نه؟ یعنی ممکنه که باعث تحریک پوست بشه و رنگ و تعداد دانه های قرمز رنگ ناشی از پوست مرغی بودن رو بیشتر کنه؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

میتونید یکبار انجام بدید و اگه مشکل خاصی نبود دفعات بعد هم انجام بدید. [1401-02-21]

پاسخ سوال پزشکیبیماریهای پوستی

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

سردرد و علتهای آن

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

فیلرها چه کاربردی دارند؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

پیلینگ؛ پاکسازی و لایه برداری شیمیایی

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

هزینه کاشت ریش بستگی به چه مواردی دارد؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

نقش نمک در تغذیه ورزشکاران

تزریق چربی صورت

نمونه برداری از پستان به چه دلیلی انجام می شود؟

آیا کوچک بودن بیضه باعث ناباروری می شود؟

مزوتراپی مو،مزایا و عوراض