سلام اقاي دكتر 1من الان دو جلسه هست كه براي ليزرگردن و چانه اومدم و خوشبختانه خيلي راضيم و طي اين دو جلسه تا حالا موها درنيومده من يك هفته بعد نوبت جلسه سومم هست ميخواستم سوال كنم كه بيام يا اينكه منتظر بمونم موها در بياد؟ 2براي ليزر موهاي زائد زير بغل از نظر شما عوارضي نداره با توجه به وجود غدد لنفاوي؟ 3 اگر دوره درمان كامل شد ايا اين موها بعد از يه مدت بازم در ميان؟واگه در ميان ايا به همين شدت هست و بعد از چه مدت ممكنه رشد كنه ؟با تشكر

دکتر جمال الدین حسن زاده :

سلام 1. خیر تا هنگام رشد موها نیاز نیست مراجعه کنید.2. لیزر موهای زیر بغل و تناسلی جز موارد موثر درمان با لیزر است. این لیزر ربطی به غدد لنفاوی ندارد و عوارض مورد اشاره مطرح نمیباشد. لطفا مقاله لیزر موهای تناسلی و زیر بغل را که در سایت وجود دارد را مطالعه کنید.3. میزان اثر بخشی لیزر در از بین بردن موهای زاید صد درصد نیست و احتمال رشد موها وجود دارد اما معمولا موهایی که بعدا رشد میکنند کم پشت تر و نازکتر است. احتمال رشد موها بعد از لیزر موهای بدن زیر بغل و تناسلی کمتر از احتمال رشد موی صورت است. [1401-02-21]

پاسخ سوال پزشکیلیزر موهای زائد

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

روشهای تصویر برداری تشخیص ناباروری در مردان

پروتئین در تغذیه ورزشکاران

تشخیص پیرچشمی

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

روز تقلب در رژیم

لیزر موهای زائد چانه

تغذیه نادرست و کوتاهی قد

عوامل خطر در ابتلا ي اعتياد

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

کف پای صاف چیست و روشهای درمان آن کدام است؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

اهمیت طب سوزنی

دکتر امیر هوشنگ سپهری [ طب سوزنی ]