با عرض سلام خدمت شما آقاي دكتر . أيا خوراك تاثيري بر إيجاد جوش صورت با پوست چرب ميشود؟ با تشكر

دکتر جمال الدین حسن زاده :

مطالعات و تجربیات مختلف و با نتایج متفاوت در مورد تاثیر تغذیه بر روی آکنه وجود دارد. بطور کلی توصیه میشه شخص مبتلا به آکنه در صورتیکه بر اساس تجربه خودش متوجه تشدید آکنه با یک ماده غذایی خاص میشود از مصرف آن خودداری کند. [1401-02-21]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

قشار خون بالا (بخش 2)

پاک کردن تاتو

Spasticity اسپاستيسيتی

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

پروتز زیبایی چیست؟

امیوتروفیک لترال اسکلروز چیست و چه درمانی دارد

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

جوانسازی صورت با فیلر خط خنده

درمان جراحی اکتروپیون یا برگشتگی پلک به خارج

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

دلایل لجبازی کودک

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]