سلام آقای دکتر خسته نباشی . من پسری 25 ساله هستم پوست سرم خیلی چربه طوریه که اگه هر روز سرم رو نشورم موهام میچسبه سرم نمیدونم دیگه چکار کنم هر بار که میرم پیش دکتر شامپوهای مختلفی واسم تجویز میکنن فقط یه بار رفتم پیش یه دکتری اونم گفت درمونش آکوتانه ولی میترسم موهاتون خشک بشه که واسم تجویز نکرد دکتر من ریزش موی ارثی دارم و موهام هم خیلی کم پشت شده بخدا خسته شدم از بس که هر روز سرم را بشورم .خواهش میکنم راهنماییم کنید

دکتر جمال الدین حسن زاده :

سلام در برخورد با چربی پوست و موی سر دو نوع رویکرد میتوان داشت اول پاک کردن چربی ترشح شده و دوم کاهش ترشح چربی. در اکثر موارد رویکرد اول راحتتر عملی تر و کم عارضه تر است. این کار با شستشوی مکرر توسط شوینده ها و شامپوهای مخصوص موهای چرب صورت میگیره. در موارد نادری بخصوص وقتی که چربی پوست همراه با بروز اکنه باشه از داروهای کاهنده ترشح چربی استفاده میشه. که اینکار باید تحت نظر متخصص پوست انجام بشهو مقاله پوست چرب در سایت را مطالعه فرمایید. [1401-02-20]

پاسخ سوال پزشکیمراقبت از مو

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

بهترین سوخت برای عضلات ورزشکاران

فرورفتگی ناخن در گوشت

انواع روش های کاشت مو

مواد غذایی فوق العاده موثر برای موها

تریکوتیلومانیا یا اختلال کندن موی وسواسی

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

ورزش های مفید برای التهاب تاندون دو سر بازو

علت ایجاد شوره سر و درمان آن

تزریق ژل خط اخم

بیماری آلوپسی چیست؟