با سلام وقت به خیر. دکتر من یک ماه و نیم پیش برای جلسه اول لیزر موهای سینه ام خدمت رسیدم.به دلالیلی برای جلسه دوم با تاخیر میتونم بیام مطب.میشه در این مدت موهایی که کمی رشد کرده را با تیغ اصلاح کنم ؟ تا شروع جلسه دوم ؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

بله در فاصله بین جلسات لیزر موهای زائد اگه نیاز به اصلاح بود فقط با تیغ اصلاح کنید. [1401-02-20]

پاسخ سوال پزشکیلیزر موهای زائد

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

آرتریت روماتوئید (1)

چربیها و ارتباط چاقی و کلسترول خون

چربی ، فیلر طبیعی و ماندگار

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

فیشورسیلانت تراپی

دکتر کاملیا فرمند [ دندانپزشک عمومی ]

لیزرهایی که برای جوانسازی و زیبایی استفاده میشوند کدامند؟

رحم دو شاخ

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

چگونگی انجام پرتونگاری پانورامیک

سندروم کولون تحریک پذیر

چرا افراد چاق دچار کمر درد می شوند؟