با سلام خدمت دکتر محترم پسری هستم ۲۰ ساله کهم آکنه شدید دارم چند وقت پیش خدمت شما آمدم که شما برای درمان راکوتان را پیشنهاد دادید و آزمایش خون نوشتید آیا این قرص برای کسی که کبد چرب دارد مضر نیست چون من کبد چرب دارم ؟ و مدت زمان درمان در من با وزن ۸۵ کیلو چقدر است ؟ با تشکر

دکتر جمال الدین حسن زاده :

باید آنزیمهای کبدی چک بشه. و اگه نرمال باشه معمولا مشکلی نیست. مدت زمان درمان بستگی به دوز مصرف داره. اگه در روز فقط یک قرص راکوتان مصرف میکنید حدود یکسال مدت درمان است. [1401-02-20]

پاسخ سوال پزشکیآکنه راکوتان

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

تزریق ژل پیشانی

با لاخره درست میشه

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

تاریخ طب سوزنی و پیشرفتهای جدید

دکتر امیر هوشنگ سپهری [ طب سوزنی ]

بی اختیاری ادراری در اثر مننگوسل یا میلومننگوسل

وظایف خانواده در پیشگیری از رفتارهای پر خطر فرزندان

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

کلسیفیکاسیون پستان چیست و چگونه درمان می شود ؟

بازسازی واژن چه تاثیری بر زنان مبتلا به واژن و رحم تکامل نیافته دارد؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

خطر جدی نگرفتن پارگی پرده گوش

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

پرسشنامه ای برای تشخیص واژینیسموس و دخول دردناک

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]