سلام آقای دکتر جوانی ۲۵ساله هستم که به علت جوش هایی که در فاصله سنی ۱۸تا ۲۳سالگی میزدم صورتم پر است از جای جوش عمیق و غیر عمیق برای لیزر مراجعه کردم گفتند پاییز باید مراجعه کنی و متاسفانه هزینه آن هم از توان من خارج است میشود برای کمتر شدن جوشگاه ها کرم یا صابون و یا حتی قرصی را به بنده معرفی کنید ممنون از لطفتون قربان شما

دکتر جمال الدین حسن زاده :

اسکار آکنه درمان موضعی و خوراکی ندارد. [1401-02-20]

پاسخ سوال پزشکیاسکار آکنه

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

روش انجام و مکانیسم اثر پلاسما جت چگونه است؟

لیفت صورت چیست ؟

آیا نمونه برداری یا بیوپسی پستان در منزل قابل انجام است؟

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

دلایل ریزش مژه ها

لنف نود هیپواکو چیست؟

نرمش های مفید در سرگیجه

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

جراحی زیبایی صورت شامل چه مواردی می شود؟

دکتر علی رفسنجانی [ جراحی پلاستیک و زیبایی ]

درمان خط اخم با بوتاکس چگونه است؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]