سلام دکتر.میخواستم بپرسم برای جوش هایی که شدید نیست خورن یک قرص داکسی سایکلین در طول روز کفایت میکند؟حدود یک ماه و نیم روزی دو عدد خوردم .

دکتر جمال الدین حسن زاده :

دوز دارو معمولا بر اساس شدت ضایعات آکنه ای قابل تغییر است. [1401-02-20]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

عفونت مغزی مننژیت چیست و راههای پیشگیری از این بیماری کدام است؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

در مورد سرویکس (دهانه رحم) و فعالیت جنسی چه می دانیم؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

رژیم غذایی در بیماران خارش دار

عدم تقارن پلک بعد از عمل بلفاروپلاستی

راهکارهای افزایش متابولیسم بدن و آسان لاغر شدن

پروتئین ها و ویتامین ها

ماستکتومی و انواع روشهای انجام آن

فانتزی های جنسی غیرعادی و نادر در مردان و زنان