سلام آقای دکتر عزیز.من طبق توصیه شما شش ماه ماینوکسیدیل پنج در صدبه صورت روزی دوباربرای رشدموهای صورتم استفاده کردم.والان موهای صورتم کامل شده.حالاازشما خواهش دارم که بفرماییدآیا دارو روقطع کنم یا خیر؟واگر قطع کنم آیا بعد از مدتی موهای صورتم میریزه یا خیر؟چکار کنم.لطفا راهنمایی کنید.ممنون

دکتر جمال الدین حسن زاده :

در ناحیه سر اثر ماینوکسیدیل محدود به زمان مصرف اونه. اما این مورد همیشه در ناحیه صورت صادق نیست. به این معنی بعد از قطع دارو هر چند ممکنه مقداری از موها بریزه اما احتمال باقی ماندن مقداری از موها وجود دارد. [1401-02-20]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

روشهای متخصصان طب فیزیکی برای درمان درد مهره های پشتی

عصب کشی اعصاب فاست کمر

زمين خوردن در افراد مسن

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

لیزر خط ریش مردان برای چه کسانی مناسب است؟

پیچ خوردگی تخمدان

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

آیا اختلال در نعوظ با گرفتگی عروق در ارتباط است؟

جوانسازی پوست با آر اف فرکشنال

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

چگونه پوست را در هواي سرد، نرم نگه داريم؟