با سلام خدمت دکتر حسن زاده .دکتر من سه هفته پیش اومدم خدمتتون واسه ریزش مو که در کناره های سرم ریزش داشتم و شما فرمودید ارثی هستش بعد محلول ماینوکسیدیل را برایم به اضافه چند بسته قرص تجویز کردید ولی الان که استفاده میکنم وقتی دست میزنم تو موهام ریزشش خیلی زیاد تر شده

دکتر جمال الدین حسن زاده :

در ابتدای درمان با ماینوکسیدیل افزایش میزان ریزش مو قابل انتظاره و غیر طبیعی نیست . با ادامه دادن این مسله برطرف میشه [1401-02-20]

پاسخ سوال پزشکیریزش مو ماینوکسیدیل

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

رابطه ی تغذیه و سیستم عصبی

لیفت لب بالا بدون جراحی چگونه است؟

توصيه هايى براى جلوگيرى از ناخن جويدن کودکان

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

بررسی کاربردهای درمانی و تشخیصی تحریک مغناطیسی مغز

سنگ شکنی در صورت عدم موفقیت درمان دارویی دفع سنگ ادراری

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

بازکردن گچ شکستگی استخوان در منزل شبانه روزی

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

مگس پران بخش اول

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

چگونه درد کمر را از درد کلیه تشخیص دهیم ؟

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

در چه مواردی نیاز به انجام اسكن كف پا وجود دارد؟