باسلام.اقای دکتر من دختری 19 ساله هستم . پوست سرم چرب هست اما جنس موهام خشکه. ریزش مو هم زیاد دارم . بنظرتون از چه شامپویی که مناسب موهامه استفاده کنم ؟ بهم معرفی کنید .باتشکر

دکتر جمال الدین حسن زاده :

شامپوها تاثیری در درمان ریزش مو ندارند. [1401-02-20]

پاسخ سوال پزشکیدرمان ریزش مو

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

نكات دانستنی در مورد كاربرد PRP در تقويت موها

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

عوارض قرص های ضد بارداری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

ناباروری مردان ( قسمت اول )

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

خواص استنشاق آب نمک

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

طب سنتی و هومویوپاتی و تعذیه در درمان چاقی

عفونت کلیه چه علائم و عوارضی دارد؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

نقش عوامل محیطی در ناباروری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

اعصابی که توسط طب سوزنی فعال می شوند

دکتر امیر هوشنگ سپهری [ طب سوزنی ]

چه افرادی برای تزریق ژل به سینه مناسب هستند؟